PRAKTINIS seminaras “3 raktai sėkmingai komunikacijai”

74,00 

Sužinokite, kokias slaptas gudrybes naudoja sėkmės lydimi žmonės bei kaip sėkminga komunikacija susijusi su laiminga meile, darnia draugyste, sėkminga karjera ir verslu!

PERKANT SEMINARĄ, GAUNATE DOVANŲ

+ 10-ies patarimų rinkinys “Kaip išvengti streso ir nerimo”

nemokamą 15 min. trukmės pokalbį-konsultaciją internetu. (Dovanos vertė ~ 25 Eur)

+ vienkartinę 10 % nuolaidą PRASMĖS TERAPIJOS konsultacijoms internetu su Rita Regale.
(elektroniniu paštu gausite NUOLAIDOS KODĄ, kuri galios perkant vieną ar kelias konsultacijas)

Kaina
Papildomi pasirinkimai
Viso

Apie seminarą


Įsivaizduokite save kaip žmogų, kuris laisvai išsako savo nuomonę, ramiai ir dalykiškai aptaria skaudžiausią problemą su sutuoktiniu ar viršininku, tinkamai save pristato, pozicionuoja bendraudamas su kolegomis, partneriais, ramiai, subalansuotai reaguoja net į drastiškiausias vaiko išdaigas.

Ar tikrai manote, kad tai neįmanoma?

Efektyvus bendravimas yra toks pat išmokstamas įgūdis, kaip ir gebėjimas vairuoti automobilį.

Žinodami ir sąmoningai praktikuodami komunikacijos gudrybes, pamažu galite tapti tikru bendravimo meistru, kuriam iš tikrųjų paprasta ir malonu visa tai daryti.

Jau dabar galite įsivaizduoti save kaip lengvo ir malonaus bendravimo guru ir jei nuolat laikysite savyje šį jausmą, tai jis taps jūsų patikimu vedliu siekiant specifinių žinių bei praktinių įgūdžių.

“Ačiū, Rita, kad atsiradai mano kelyje. Nuo pirmo susitikimo gyvenimo kokybė, požiūris į gyvenimą, pasitikėjimo savimi jausmas keitėsi kardinaliai. Tavo dėka gyvenime atsirado daugiau meilės sau, aplinkai, pačiam gyvenimui iš esmės.” 

Rasa

Rasa


Seminaras skirtas Jums, jeigu:

Jaučiate, kad jūsų bendravimas vienoje ar keliose gyvenimo srityse stringa, jūs išgyvenate prastas emocijas ir esate pasiryžę siekti naujų žinių bei įgūdžių.

Norite išmokti įtaigiai kalbėti, dalykiškai reaguoti į kritiką, užkirsti kelią konfliktinėms situacijoms, pagerinti empatiško klausymosi įgūdžius bei megzti empatišką dialogą.

Siekiate įvaldyti sėkmės lydimų žmonių praktikuojamas bendravimo gudrybes ir subtilybes, pakelti savo komunikacijos lygį ir pagerinti gyvenimo kokybę.

ĮSIGYDAMI SEMINARĄ:


  • Gausite 105 minučių trukmės seminaro ” 3 RAKTAI SĖKMINGAI KOMUNIKACIJAI”  įrašą.
  • Gausite 10-ies patarimų rinkinį “Kaip išvengti streso ir nerimo” (PDF formatu).
  • Sužinosite, kokios komunikacijos gudrybės neišvengiamos bendraujant verslo ar asmeninėje aplinkoje bei išsiaiškinsite, kokius žodžius ir kalbos struktūras naudoti, kad užtikrintumėte sklandų bendravimą.
  • Sužinosite 6 praktinius žingsnius, kuriais naudodamiesi gebėsite teisingai išsakyti pagyrimus ir kritiką.
  • Gausite veikiančius metodus ir įrankius, kurie padės jums kelti savo komunikacijos lygį, efektyviau spręsti bet kokias su bendravimu susijusias problemas bei su pasitikėjimu ir užtikrintumu kurti sklandų tarpusavio ryšį.
  • Turėsite galimybę dalyvauti 15 min nemokamoje konsultacijoje arba klausimų – atsakymų sesijoje, kurios metu lektorė suteiks galimybę gauti rūpimus atsakymus .

Akivaizdu, kad įtaigi kalba ir empatiškas dialogas.

yra būtini siekiant darnių, susikalbėjimu, abipusiu supratimu, pagarba, džiaugsmu ir laime grįstų santykių su šeimos nariais, draugais ir artimaisiais.

Taip pat, padeda išvengti nesusipratimų, konfliktų, klaidų kelyje į sėkmingą karjerą, tvarią veiklą, pelningą verslą bei siekiant pačių įvairiausių tikslų.

– Ar galėtumėte pasidžiaugti, kad jums pavyksta be streso, įtampos susitarti su darbdaviu, sklandžiai išsakyti savo nuomonę, apginti interesus bendraujant su kolegomis, klientais ar verslo partneriais?

Galbūt sunku išreikšti save, nes emocijos pakiša koją? Galbūt sudėtinga suprasti kitus? Trūksta žinių ir įgūdžių tinkamai pasakyti, parašyti ar kitaip perduoti žinutę, KAD BŪTUMĖTE IŠGIRSTI IR SUPRASTI? Galbūt sunku išreikšti save, nežinote kaip ir dar emocijos nuolat pakiša koją?

APIE VISĄ TAI IR DAR DAUGIAU yra kalbama šiame seminare. 

SEMINARO METU SUŽINOSITE:

3 RAKTAI SĖKMINGAI KOMUNIKACIJAI

Sužinosite, kokie 3 svarbūs dalykai užtikrina sklandų ir efektyvų tarpusavio bendravimą bei kuo pagrįsta sėkminga komunikacija.

ĮTAKINGA KALBA

Taps aišku, kokius žodžius, kalbos struktūras kaip ir kada naudoti, kad būtumėte išgirsti, teisingai suprasti ir pasiektumėte užsibrėžto tikslo. Kalbėsime apie 3P taisyklę, “Aš kalbą”, 3D formulę.

EMPATIŠKAS DIALOGAS

Sužinosite konkrečius empatiško dialogo palaikymo žingsnius. Bus atskleistos svarbios subtilybes, reikalingi įgūdžiai, kad galėtumėte jį lengvai sukurti, palaikyti.

KAIP TINKAMAI GIRTI IR KRITIKUOTI

Sužinosite 6 praktinius žingsnius, kuriais naudodamiesi gebėsite teisingai išsakyti pagyrimus ir kritiką.

MINTYS, ŽODŽIAI IR EMOCIJOS SANTYKIUOSE

Sužinosite, kaip emocijos, žodžiai ir netgi neišsakytos mintys veikia tarpusavio komunikaciją ir santykius. Kas iš tikrųjų mums trukdo tinkamai save išreikšti, išgirsti kitą ir kaip tai pakeisti?

Šiuo metu galioja speciali praktinio seminaro kaina: tik 37 Eur vietoje 79 Eur + DOVANOS!

Už šią kainą vietų skaičius ribotas.

Įsigydami seminarą NEMOKAMAI gausite: -meditaciją “Tavo ideali ateitis”, -10-ies patarimų rinkinį “Valdyk nerimą ir stresą lengvai”.

Apie autorę:


RITA REGALĖ – praktinių mokymų, kursų ir paskaitų lektorė, streso ir pokyčių ekspertė, knygos “Gyvenimui be streso” autorė, internetinės laidos apie gyvenimo prasmę “Prasmės kodas” autorė ir vedeja, viena iš aktyviausių Idialogue platformos mentorių. Po daugybės gilių teorinių ir praktinių žinių, gyvenimo klajonių, pamokų ir asmeninių bei klientų istorijose aptiktų įžvalgų, jau daugiau nei 10-metį teikia stiprią, profesionalią bei greitą streso, konfliktų, emocijų valdymo, problemų sprendimo pagalbą žmonėms, siekiantiems jaustis geriau šeimoje, veikloje ir aplinkoje.

Skaitytojų ATSILIEPIMAI


Sužinokite, kokias slaptas gudrybes nauja sėkmės lydimi žmonės bei kaip sėkminga komunikacija susijusi su laiminga meile, darnia draugyste, sėkminga karjera ir verslu!

Rasa

“Ačiū, Rita, kad atsiradai mano kelyje. Nuo pirmo susitikimo gyvenimo kokybė, požiūris į gyvenimą, pasitikėjimo savimi jausmas keitėsi kardinaliai. Tavo dėka gyvenime atsirado daugiau meilės sau, aplinkai, pačiam gyvenimui iš esmės.” 

Rasa

DUK

Atsakymai į dažniausiai užduodamus klausimus.

Seminaro įrašą galėsite žiūrėti 6 mėnesius po įsigijimo.
Jeigu peržiūrėjus seminaro įrašą kils bet kokių klausimų – visuomet galite rašyti info@ritaregale.lt ir lektorė atsakys jums el. paštu.
Įsigijus seminaro įrašą, išsiunčiamas laiškas su nuoroda jūsų registracijos metu nurodytu el.paštu. Kartais laiškai nukeliauja į SPAM ar reklamos skiltis, todėl pasitikrinkite ir jas.

PRAKTINIS seminaras “3 raktai sėkmingai komunikacijai”

74,00 

Kaina
Papildomi pasirinkimai
Viso